ГоловнаТехноБільше 750 ігор для Sony PlayStation 2 з'явилися в Мережі

Більше 750 ігор для Sony PlayStation 2 з’явилися в Мережі

Понад 750 презентацій і релізів для старої консолі PS2 витекли в Мережу. Переважна більшість матеріалів ніколи раніше не з’являлися в широкому доступі, інформує The Hidden Palace.

Подробиці

Архівуванням старовини займаються колекціонери і геймери в рамках створеного ними проекту під назвою «Потоп» (англ. Project Deluge). Ентузіасти позиціонують себе як послідовники біблійного Ноя. Мета їх зусиль – зберегти для нащадків історію становлення і розвитку індустрії відеоігор.

Список учасників проекту

Список учасників проекту

Представлені колекціонером матеріали являють собою review-копії, promo-диски, сирі білди і т.д. Пограти в деякі з представлених ігор можна на сучасних пристроях. Окремі ігри містять баги і недоробки, які, при бажанні, можна усунути.

Понад 750-й напрацювань для PS2 витекли в Мережу

В списку – https://hiddenpalace.org/Project_Deluge_-_Sony_PlayStation_2_(List) – нараховуються 752 ігор. Культові проекти є сусідами з маловідомими напрацюваннями. В описі зазначається наступне:

«Ця сторінка містить список збірок PlayStation 2, які були підтверджені як унікальні і не збігаються з остаточною збіркою. Ця сторінка є частиною лота Project Deluge і спочатку була випущена 20 березня 2021 року.

Більшість предметів, представлених в цьому лоті, виготовлено на записуваних носіях, таких як CD-R і DVD-R, які з часом погіршуються. Велика частина предметів з цієї партії було вивантажено з допомогою PowerISO і CloneCD з використанням CD / DVD приводу Memorex MRX-650LE v6 AM61 і приводу PLEXTOR DVDR PX-716UF ».

Хто саме з зазначених раніше персонажів порадував геймерів іграми для PS2, не уточнюється.

Понад 750-й напрацювань для PS2 витекли в Мережу

PlayStation 2 – найбільш продавана консоль в історії. Роботи над створенням приставки почалися в березні 1999-го. Продажі PS2 в Японії стартували 04.03.2000. Восени того ж року можливість обзавестися приставкою отримали жителі Європи і Південної Америки. У Росії офіційні продажі почалися 07.11.2002. Вартість «двійки» на старті продажів в доларах – $ 299.

Підтримка PS2 офіційно припинена 28.12.2012. На той час кількість проданих примірників перевалила за 155 мільйонів. Цей рекорд не побитий дотепер.

Більше новин про консолі PlayStation – в нашій тематичніій
добірці
.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...