ГоловнаТехноXiaomi Redmi Note 10 можна легко зламати

Xiaomi Redmi Note 10 можна легко зламати

Компанія Xiaomi недавно представила смартфон Redmi Note 10 на глобальному ринку. У десятому поколінні лінійки вперше використовувалися панелі AMOLED замість IPS. Зазвичай на міцність смартфони тестує Зак Нельсон, але зараз в Мережу потрапило відео його індійського колеги, який без особливих зусиль розламав новинку навпіл.

Блогер спочатку залишив Xiaomi Redmi Note 10 під водою на п’ять хвилин. Незважаючи на заявлений захист від води IP53, рідина всередину корпусу все ж потрапила. Потім випробувач без жодних зусиль вирвав клавішу управління гучності, виготовлену з пластику.

А ось кнопка харчування, в яку вбудований дактилоскопічний датчик, була закріплена краще, як виявилося. Також відзначимо, що сенсор не перестав розпізнавати відбитки, незважаючи на велику кількість подряпин.

Xiaomi Redmi Note 10 разорвали на части голыми руками

Тест на згинання смартфон не пройшов. При першому підході відразу ж тріснула тильна сторона, виготовлена з пластику. Далі просто відключився дисплей. При спробі зігнути Xiaomi Redmi Note 10 ще раз пристрій просто розлаався на частини. І ми побачили, що вода не зупинилася на лотку для SIM-карт.

Нагадаємо, що новинка обладнана процесором Snapdragon 678 і акумулятором ємністю 5000 мА * год з 33-ватною зарядкою. Камери взяли у попередньої моделі. Роздільна здатність основної камери склала 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп, а фронтальної – 13 Мп.

Xiaomi Redmi Note 10 вже надійшов у продаж на глобальному ринку. Його ціна склала 199-229 доларів. В Україні модель коштує трохи більше 5000 гривень в початковій модифікації пам’яті.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...