ГоловнаТехноВперше підтверджений офіційно дизайн найдоступнішого смартфона з серії Xiaomi Mi 11

Вперше підтверджений офіційно дизайн найдоступнішого смартфона з серії Xiaomi Mi 11

Компанія Xiaomi в доступному для огляду майбутньому представить бюджетну версію флагманського смартфона Mi 11. Вона буде називатися Xiaomi Mi 11 Lite і з’явиться в двох варіаціях: з підтримкою 5G і 4G.

Єдина відмінність між ними буде полягати в моделі мобільного процесора. Версія з підтримкою стільникових мереж 5G отримає ще неанонсовані однокристальних систем Snapdragon 775G. Хоча недавно з’явилися чутки про старий процесор Snapdragon 765G, який використовується в Mi 10 Lite.

Модель з підтримкою 4G буде оснащуватися чіпсетом Snapdragon 732G. Він був анонсований ще в середині минулого року, а дебютував в POCO X3 NFC.

Xiaomi Mi 11 Lite запозичить дизайн у старшій версії, тільки панель AMOLED буде плоскою. Дисплей отримає підтримку з частотою оновлення 90 Гц. Роздільна здатність основної камери складе 64 Мп + 8 Мп + 5 Мп, а фронтальна – 20 Мп.

Прийдешня новинка отримає акумулятор ємністю 4150 мА * год з зарядкою потужністю 33 Вт по дроту. У продаж смартфон надійде в модифікаціях з 6-8 ГБ оперативної і 64-128 ГБ вбудованої пам’яті. За попередньою інформацією, версія 6/128 ГБ в Європі буде коштувати близько 400 євро. Вийде пристрій з встановленою прошивкою MIUI 12 на базі операційної системи Android 11.

Нагадаємо, в минулому році компанія Xiaomi представила в Європі модель Mi 10 Lite на Snapdragon 765G з дисплеєм AMOLED і основною камерою з роздільною здатністю 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Її оцінили в 349-449 євро, залежно від модифікації.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...