ГоловнаТехноЯк відключити всю рекламу в MIUI 12

Як відключити всю рекламу в MIUI 12

«Сяомі» дозволяє користувачам смартфонів свого виробництва відмовитися від сумнівного задоволення у вигляді перегляду банерів. У цьому матеріалі будемо говорити про відключення реклами в MIUI.

Відключення персоналізації реклами

Робиться ця нехитра маніпуляція шляхом деактивації винесеної в підзаголовок опції. Знайти її можна в підрозділі «Реклама» (вхід через «Налаштування» і «Конфіденційність»).

Відключення реклами в MIUI 12

Аналогічні дії необхідно виконати з іншою «Конфіденційністю», яка розташована в «Пароль і безпека» разом з «Рекламними службами». Для цього достатньо пересунути розташований навпроти «Персоналізована реклама» тумблер.

Системні службы

Тут потрібно відключити сервіси MiuiDaemon і msa. Відшукати їх можна в «Доступ до особистих даних» (розташований в «Пароль і безпека»).

Відключення реклами в MIUI 12

Папки

Ця опція актуальна, перш за все, для власників «Редмі». Суть рекомендованих дій – відключення настирливих рекомендацій, які вискакують при відкритті папок. Для «вирубування» аппів достатньо клікнути на назву папки і зробити інтуїтивно зрозумілу дію.

Відключення реклами в MIUI 12

Встановлення програм

«Сяомі» і її «дочки» не соромляться запускати рекламу навіть в момент закачування програм з Мережі. Відв’язатися від таких банерів можна шляхом кліка на розташовану справа вгорі шестірню і деактивувати «Отримання рекомендацій».

Відключення реклами в MIUI 12

Системні пропозиції

Розширені настройки «радують» тогглами з «Одержувати рекомендації» і «Показ реклами». Для відключення цих «принад» необхідно дістатися до «Mi браузера». Починати треба буде з «Безпека» і «Провідник», звідти слідувати в «Завантаження», «Теми» і «Музика», як показано на скріншоті.

Відключення реклами в MIUI 12

Ознайомитися з темами та іншими «фішками» MIUI 12 можна в тематичному розділі сайту.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...