ГоловнаТехноВиробник Xiaomi Mi Band 6 представить новий"розумний" годинник Amazfit T-Rex Pro

Виробник Xiaomi Mi Band 6 представить новий”розумний” годинник Amazfit T-Rex Pro

Працююча в інтересах «Сяомі» компанія Huami оприлюднила рекламні зображення перспективного хронометра під брендом Amazfit. Показаний на відео «розумний» годинник вийде на ринок під ім’ям T-Rex Pro, інформує Gizmochina.

Обрана виробником форма демонстрації девайса – тизер (тобто реклама в формі «заманухи», без уточнення можливостей і характеристик виробу). Судячи з відео, новинка буде оформлена в масивний корпус округлої форми.

Заявлена дата презентації девайса – 23 березня. Саме в цей день виробник оприлюднить повну інформацію про своє «дітище».

Раніше любителі сенсацій оприлюднили передбачувані характеристики T-Rex Pro. За словами користувачів Weibo, новинка буде оснащена

  • AMOLED-екраном на 1,3”;
  • надміцним склом Gorilla Glass;
  • трьохосевим датчиком прискорення і таким же гіроскопом;
  • модулем BioTracker 2 PPG;
  • альтометром;
  • системами ГЛОНАСС/GPS/»Галілео» /BeiDou;
  • геомагнітним модулем і іншими «примочками».

Huami готується представити новий смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro

Приписувана смарт-годиннику батарея – на 390 мА * г. За працездатність девайса буде відповідати операційка RTOS (від англ. Real Time Operational System), яка працює в режимі реального часу За запевненнями інсайдерів, новинка буде захищена від вологи за стандартом 10 АТМ. Орієнтовна кількість кольорів корпусу – три (кольори не уточнюються).

На «АліЕкспрессе» годинник T-Rex Pro фігурує за ціною від $ 299. Джерела з ЄС повідомляють про готовність Huami продавати девайс за € 169,90.

ВАЖЛИВО: перераховані вище дані не є офіційними. Точна інформація про можливості T-Rex Pro буде озвучена на церемонії презентації 23 березня, відзначають журналісти китайського видання.

Нагадаємо, що представники Huami неодноразово заявляли про намір відмовитися від виробництва годинників під брендом Amazfit. Замість них на ринок будуть поставлятися хронометри під торговою маркою Zepp. Презентація новітнього напрацювання під цим ім’ям відбулася напередодні. Назва пристрою – Zepp Z. Більше подробиць – у цьому матеріалі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...