ГоловнаТехноXiaomi Ninibot F25: новий електросамокат з 10-дюймовими колесами і запасом ходу 25...

Xiaomi Ninibot F25: новий електросамокат з 10-дюймовими колесами і запасом ходу 25 км

Електросамокат Ninibot F25 почне продаватися в Китаї, продаж через 3 дня. Він оснащений 10-дюймовими шинами, які зручні і довговічні, мають антиковзаючи властивості і відмінно амортизують всі нерівності.

Подробиці

В даний час компанія Ninebot випустила різні електросамокати, в тому числі дитячий електросамокат E8, а також: AirT15, E22, E23, E25, E21, ES2 і кілька електросамокатів Xiaomi Mijia.

У електросамокаті E25 використовуються 9-дюймові високоеластичні шини Run-Flat. Нова модель F25 має шини більшого розміру і кращу амортизацію.

Електричний скутер № 9 F25 Jingdong

Продовжуючи преміальний дизайн сімейства ES: корпус являє собою цілісну металеву гнучку раму. Основні компоненти інтегровані в трубку, і майже немає виступаючих частин і джгутів-проводів. Це стиль мінімалізму. Шасі спроектовано з яскравими миготливими світлодіодними вставками. Важить електричний скутер близько 14 кг, його можна підняти однією рукою і легко перемістити в приміщення, а також покласти в багажник.

Що стосується продуктивності, модифікований двигун пікової потужності 700 Вт має цілком стандартну максимальну швидкість 25 км/г. Він також може долати невеликі підйоми.

Оснащений електросамокат батареєю 18650, стандартний час автономної роботи якої, – 25 кілометрів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...