ГоловнаТехноVolkswagen представив електромобіль вартістю 6000 доларів

Volkswagen представив електромобіль вартістю 6000 доларів

Компанія Volkswagen продовжує розширювати лінійку автомобілів «на батарейках». Чергова новинка німецького виробника отримала назву Sol E10X. Вона розроблена спільно з китайською компанія JAC Motors.

Колісна база транспортного засобу склала 2,39 метрів, а довжина – 3,65 метрів. У новинці можна помітити подібність з іншими автомобілями компанії Volkswagen. Наприклад, головну оптику запозичили у VW ID, а стилістику бампера – у Up! А ось корма виконана в стилі машин JAC.

Sol E10X – бюджетне рішення, обладнане силовою установкою потужністю від 41 к.с. Крутний момент становить 95 Нм. Запас ходу в хетчбек – 150 км, як мінімум. За це в автомобілі відповідає акумуляторна батарея ємністю 15 кВт * год.

Також покупцям будуть доступні дві інші комплектації. Ємність акумулятора може складати 19,7 кВт * год і 30,2 кВт * год, а запас ходу – 200 км і 300 км відповідно. При цьому потужність силової установки – 61 к.с., а крутний момент – 150 Нм.

Незалежно від параметрів, максимальна швидкість Sol E10X становить 102 км/ч. Хетчбек має п’ять посадкових місць. У салоні встановлені 6,2-дюймова панель приладів і 10,25-дюймовий екран. Також відзначимо клімат-контроль і обробку з текстилю та екокожі.

У початковій комплектації вартість Sol E10X становить 6000 доларів. Топова версія новинки обійдеться вдвічі дорожче.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...