ГоловнаТехноSamsung Galaxy Note 20 і Note20 Ultra несподівано стали більш доступними

Samsung Galaxy Note 20 і Note20 Ultra несподівано стали більш доступними

Торішні флагмани «Самсунг» різко впали в ціні. Здешевлення склало близько 40%. Йдеться про смартфони «Гелексі Note 20» і «Гелексі Note 20 Ultra», які дебютували в серпні. Придбати пристрої по рекордно низькій вартості пропонує підконтрольний групі «Амазон» майданчик Woot!

Базова версія гаджета з 128-и гігабайтами flash-пам’яті доступна для покупки за $ 599 (-400 USD в порівнянні з запитами виробника на момент прем’єри). В акції беруть участь смартфони сірого кольору.

Продвинутий варіант смартфона зі словом Ultra в назві з таким же об’ємом flash-пам’яті можна викупити за $ 799 (-500 USD). У розпродажу беруть участь пристрої з бронзовим кольором корпусу.

Виставлені на торги смартфони не прив’язані ні до якого мобільного оператора. Вимоги про укладення контракту в умовах акції відсутні.

У Росії обидві моделі з більш істотним обсягом flash-пам’яті також продаються зі знижкою. Нова ціна на звичайну і ультра-версію «Гелексі Note 20» з «меморія» на 256 і 512 гігабайт – ₽64 990 і ₽109 990 (-15 тис. І -10 тис. відповідно).

Нагадаємо, що незабаром після виходу «галактичних двадцяток» ентузіасти вирішили провести порівняльний crash-тест старшої версії пристрою. У суперники «Гелексі Note 20 Ultra» автори експерименту вирішили взяти iPhone 11 Pro Мах. Результати тестування відображені на відео, ознайомитися з яким можна тут.

Більше новин на тему «Гелексі Note 20» – в нашій тематичній добірці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...