ГоловнаТехноXiaomi Mi 11 впав в ціні - кращий доступний флагман 2021 року...

Xiaomi Mi 11 впав в ціні – кращий доступний флагман 2021 року з великою знижкою

Компанія Xiaomi змогла першою і анонсувати, і презентувати і випустити смартфон на базі мобільного процесора Snapdragon 888. Модель називається Xiaomi Mi 11. Зараз вона доступна на AliExpress з непоганою знижкою.

Глобальну версію в модифікації з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті компанія оцінила в 749 євро. зараз купити Xiaomi Mi 11 на AliExpressможна за стільки ж, але в доларах. Вартість варіанту з накопичувачем місткістю 256 ГБ при тому ж обсязі ОЗУ становить 799 доларів замість 799 євро. Тобто ціна знижена приблизно на 20%.

Xiaomi Mi 11 впав в ціні - кращий доступний флагман 2021 року зі великою знижкою

У моделі є чимало фішок крім однокристальної системи Snapdragon 888. Наприклад, Xiaomi Mi 11 – перший смартфон в історії китайської компанії, обладнаний дисплеєм WQHD +. Екран має 120-Гц частоту оновлення, діагональ 6,81 дюйма і вбудований дактилоскопічний сенсор. Фішка сканера відбитків пальців – підтримка вимірювання ЧСС. Причому в глобальній версії смартфона виробник вирішив залишити цю фішку.

Роздільна здатність основної камери становить 108 Мп + 13 Мп + 5 Мп. Для любителів селфі є фронтальний 20-мегапіксельний модуль. Підсистема живлення представлена ​​АКБ на 4600 мА * г. Заповнити ємність акумулятора можна за допомогою підтримки швидкої дротової і бездротової зарядки. Потужність складає 55 Вт і 50 Вт відповідно. Адаптер живлення – в коробці. Бездротовий зарядний пристрій доведеться докуповувати окремо.

Вже через пару тижнів Xiaomi Mi 11 отримає прошивку MIUI 12.5. Поки що смартфон працює на базі оболонки MIUI 12 з операційною системою Android 11. Також відзначимо NFC, стереодинаміки, USB-C і підтримку стандарту Wi-Fi 6.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...