ГоловнаТехноКонкуренти Poco F3 і F3 Pro: OPPO представила незвичайні флагмани Find X3...

Конкуренти Poco F3 і F3 Pro: OPPO представила незвичайні флагмани Find X3 і X3 Pro

Китайська компанія OPPO вчора, 11 березня, анонсувала флагманські смартфони сімейства Find X3. Разом з однойменною стандартним виданням виробник показав версію Pro. Причому якщо перша модель дебютувала в Китаї, то OPPO Find X3 Pro представили відразу в Європі.

Подробиці

Різниця між двома новинками полягає в ціні, обсязі оперативної пам’яті і мобільному процесорі. OPPO Find X3 отримав 8 ГБ або 12 ГБ ОЗУ в парі з 7-нанометровою однокристальної системою Snapdragon 870. У просунутої версії встановлено тільки 12 ГБ оперативної пам’яті, а серцем служить мобільний чіп Snapdragon 888, виконаний по нормам 5-нанометровій технології.

OPPO представила нове покоління флагманських смартфонів Find X3

Флагмани нового покоління отримали дисплей WQHD + Super AMOLED E4 з частотою оновлення 120 Гц. Діагональ склала 6,7 дюйма. Екран має округлені бічні грані і інтегрований біометричний сенсор, а вгорі встановлена фронтальна 32-мегапіксельна камера.

Головна камера у OPPO Find X3 і Find X3 Pro представлена чотирма модулями. Один з них – 3-мегапіксельний мікроскоп. Також є телеоб’єктив на 12 Мп з 2-кратним оптичним зумом. У головному і ультраширококутному модулях встановлені сенсори Sony IMX766 з 50-мегапіксельною матрицею. Підтримка 4K ULTRA HD при 60 FPS і оптична стабілізація на місці.

OPPO представила нове покоління флагманських смартфонів Find X3

Новинки обладнані акумулятором ємністю 4500 мА * год з дротовою і бездротовою зарядкою. Потужність склала 65 Вт і 30 Вт відповідно. Також відзначимо набір основних інтерфейсів, захист від води за стандартом IP68 і операційну систему Android 11 з прошивкою ColorOS 11.2.

Вартість OPPO Find X3 Pro в Європі склала 1149 євро. До України модель теж може дістатися. Продажі почнуться 30 березня. OPPO Find X3 в Китаї з’явиться 19 березня по ціні 700 доларів і 770 доларів, в залежності від комплектації.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...