ГоловнаТехноSony PlayStation 5 Slim: тонша і продуктивна консоль

Sony PlayStation 5 Slim: тонша і продуктивна консоль

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Sony має великі проблеми з поставками приставок нового покоління PlayStation 5 і PlayStation 5 Digital Edition. Зараз їх можна практично ніде не можливо купити, включаючи Україну. Але вже пішли розмови про вихід версії PlayStation 5 Slim, прем’єра якої може відбутися в кінці 2023 року.

Вище на зображенні показано, як може бачити майбутня новинка. Версія Slim виявиться компактнішою і легшою за консоль, яка була представлена восени минулого року. При цьому повідомляється, що в основу ігрової приставки ляже 5-нанометрова платформа компанії AMD замість 7-нанометрового процесора на архітектурі Zen 2. Це ж чіп потім перекочує в PlayStation 5 Pro.

З чуток, японський гігант Sony вже підписав угоду з Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, але деталей поки що немає. І навряд чи вони будуть афішуватися протягом найближчого року. Але якщо чутки справдяться, то поставки 5-нанометрових однокристальних систем повинні стартувати менш ніж через два роки, тобто до кінця 2022 року.

Нагадаємо, звичайна PlayStation 5 в Україні коштує близько 17 000 гривень. Однак, в офіційних магазинах консолей немає в наявності, а неофіційні магазини і перекупники просять за приставку нового покоління від 25 000 гривень.

Стрічка новин: