ГоловнаТехноXiaomi POCO M3 тимчасово подешевшав - Snapdragon 662, 6000 мА * г...

Xiaomi POCO M3 тимчасово подешевшав – Snapdragon 662, 6000 мА * г і 48-Мп камера зі знижкою до 65 доларів

Компанія Xiaomi вже давно випускає флагманські смартфони. Їх вартість наближається до 1000 доларів навіть в Китаї. Але головний дохід виробник отримує від продажу бюджетників. Один з них тимчасово подешевшав. Мова йде про Xiaomi POCO M3.

Модель доступна в модифікації з 64 ГБ вбудованої пам’яті за ціною 195 доларів і з накопичувачем на 128 ГБ за 215 доларів на старті продажів. Зараз купити Xiaomi POCO M3 можна за 135 доларів і 150 доларів відповідно.

Зі знижкою смартфон на AliExpress буде доступний менше двох діб. Розпродаж в магазині Hong Kong Goldway завершується вранці 13 березня. На момент написання матеріалу в наявності залишився тільки жовтий варіант початкової модифікації, тоді як топова версія доступна в жовтому, синьому і чорному кольорах.

Xiaomi POCO M3 тимчасово подешевшав - Snapdragon 662, 6000 мА * ч і 48-Мп камера зі знижкою до 65 доларів

POCO M3 обладнаний 11-нанометровою системою-на-чіпі Snapdragon 662. Підтримка технології Near Field Communication відсутня. На борту моделі є основна камера з роздільною здатністю 48 Мп + 2 Мп + 2 Мп і дисплей IPS формату Full HD +.

Смартфон отримав бічний біометричний сенсор. 8-мегапіксельна фронтальна камера встановлена ​​в каплевидному вирізі на лицьовій панелі. Корпус зроблений з пластику, на тильній стороні в очі кидається великий майданчик основної камери.

Xiaomi POCO M3 надійшов у продаж з операційною системою Android 10 і фірмовою прошивкою MIUI 12. До сих пір китайська компанія не відновила програмне забезпечення листопадової новинки.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно