ГоловнаТехноXiaomi Redmi Note 10 Pro і Redmi Note 9 Pro - що...

Xiaomi Redmi Note 10 Pro і Redmi Note 9 Pro – що вибрати

Компанія Xiaomi в останні роки примудрилася випустити два покоління серії Redmi Note протягом 7-9 місяців. Але потім вона вирішила трохи знизити темпи оновлення лінійки. Міжнародна версія Redmi Note 9 Pro з’явилася навесні минулого року, а Redmi Note 10 Pro дебютувала лише минулого тижня.

Подробиці

Між смартфонами є багато спільного. Наприклад, обидві моделі обладнані 6-8 ГБ оперативної пам’яті, накопичувачем на 64-128 ГБ і акумулятором ємністю 5020 мА * год. Також у них є NFC, весь набір основних інтерфейсів і 16-мегапіксельна фронтальна камера.

 

Xiaomi Redmi Note 10 Pro отримав мобільну платформу Snapdragon 732G, тоді як у Redmi Note 9 Pro використовується Snapdragon 720G. Обидві однокристальні системи виконані по 8-нанометровій технології. Але головна відмінність стосується екранів і камер.

Модель нового покоління оснащена основною камерою з роздільною здатністю 108 Мп + 8 Мп + 5 Мп + 2 Мп і 120-герцевим дисплеєм Super AMOLED. У смартфона 2020 року використовується екран IPS з частотою оновлення 60 Гц, а замість 108-мегапіксельного сенсора встановлений модуль на 64 Мп. Чи варто за це переплачувати, взявся з’ясовувати ведучий популярного youtube-каналу TheBox:

В Україні Redmi Note 9 Pro зараз доступний в модифікаціях 6/64 ГБ і 6/128 ГБ за ціною 6999 гривень і 7799 гривень відповідно. Xiaomi Redmi Note 10 Pro надійде в продаж 12 березня в тих же конфігураціях пам’яті. Незважаючи на ряд поліпшень, новинка виявиться лише на 500-700 гривень дорожче.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...