ГоловнаТехноWhatsApp не працюватиме на старих iPhone

WhatsApp не працюватиме на старих iPhone

Нове оновлення WhatsApp не працюватиме на застарілих айфонах. Про це заявляють користувачі, які прилучилися до бета-тестування апдейта. Під обмеження підпадуть смартфони під управлінням iOS 9, уточнює WABetaInfo.

Попередня рестрикція WhatsApp датована лютим минулого року. Тоді месенджер перестав взаємодіяти з гаджетами на базі iOS 8 і Android 2.3.7.

Стабільні збірки «ВотсАпп» поки працюють в колишньому режимі. Офіційне повідомлення про припинення підтримки iOS 9, ймовірно, буде зроблено після завершення бета-тестування.

Раніше знайомі з «внутрішньою кухнею» WhatsApp джерела заявляли про швидку появу в месенджері функції самовидаляємих файлів і внесення змін в опцію самовидаляємих повідомлень. Вчора стало відомо про спосіб приховувати свою активність від інших завсідників «ВотсАпп».

Активність розробників WhatsApp, яка зросла останнім часом може бути обумовлена бажанням керівництва уповільнити втечу користувачів до конкурентів. Причина відтоку абонентів – вводиться 15 травня заборона на читання текстових повідомлень.

Інші нововведення і плани WhatsApp доступні для ознайомлення тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно