ГоловнаТехно5 функцій Viber, про які ви могли не знати

5 функцій Viber, про які ви могли не знати

Сервіс обміну миттєвими повідомленнями Viber носить звання самого популярного месенджера в Україні. Ним користуються практично всі, але не дивлячись на це, в додатку є кілька цікавих функцій, про які ви могли не знати.

По-перше, секретний чат. Він буде доречним, коли потрібно приховати листування від сторонніх очей. Для цього утримуємо пару секунд палець на обраній бесіді, після чого тиснемо «Приховати чат» у спливаючому вікні. Для доступу до нього потрібно буде ввести пароль.

Друга функція – автоматичний перекладач. Viber має свій власний Google Translate. Така фішка стане в нагоді тим, хто починає спілкуватися з іноземцями. Досить ввести пропозицію на рідній мові і в меню натиснути «Перевести», вибравши попутно потрібну мову.

Третя фішка – автоматичне збереження медіафайлів, а точніше можливість його відключення. Для цього потрібно перейти в розділ налаштувань «Дані та мультимедіа», де є пункт «Зберігати в галерею». Знімаємо галочку і готово.

Четверта маловідома функція Viber – режим невидимки. Для цього потрібно спочатку в настройках конфіденційності скасувати відображення «В мережі», а потім там же відключити відображення «Переглянуто». Тепер співрозмовники не знатимуть, чи прочитали ви повідомлення і коли в останній раз перебували в мережі.

Нарешті, остання особливість програми – можливість приховувати фотографію в акаунті. В налаштуваннях конфіденційності для цього просто відключаємо функцію «Показувати фото». Після цього ваш аватар буде відображатися тільки серед користувачів з контактів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...