ГоловнаТехноHasselblad і OnePlus представили унікальну камеру для OnePlus 9 Pro

Hasselblad і OnePlus представили унікальну камеру для OnePlus 9 Pro

Компанія OnePlus анонсувала унікальну систему камер для флагманського смартфона OnePlus 9 Pro. Завтра, 9 березня, виробник проведе захід, на якому може показати кілька новинок, але моделі нового покоління будуть представлені тільки 23 березня.

Нова камера отримала підтримку зйомки RAW з 12-бітною глибиною кольору. На презентації представники OnePlus також оголосили про створення нової ультраширококутної камери з кутом захоплення 140 градусів, об’єктива довільної форми і сенсора IMX789. Правда, до чого тут датчик, якщо його зробила компанія Sony, не зовсім зрозуміло.

Нова матрична камера з кутом захвату 140 градусів буде складатися з пари ширококутних камер і призми трикутної форми. За словами виробника, дві камери будуть одночасно робити знімки, об’єднуючи їх в одне фото без спотворень.

Також компанія відзначила оновлену систему автоматичного фокусування, швидкість якої порівнянна зі швидкістю фокусування людського ока – 1 мс. Це на порядок швидше в порівнянні з сучасними камерами.

Hasselblad і OnePlus представили унікальну камеру для OnePlus 9 Pro

Крім того, OnePlus заявила, що лінзи довільної форми зможуть вирішити головну проблему ультраширококутних камер, яка полягає в спотворенні знімка. За словами розробників, нові лінзи знижують рівень спотворення лише до 1%.

Що стосується сенсора Sony IMX789, він отримав підтримку 4K UHD при 120 FPS. Компанія OnePlus називає його найдорожчою матрицею для камер смартфонів в історії. Більше інформації про датчик зображення поки немає. Можливо, детальні параметри будуть розкриті завтра або вже на презентації OnePlus 9 Pro, яка, ще раз нагадаємо, відбудеться 23 березня.

Разом з версією Pro компанія анонсує звичайний OnePlus 9 і спрощену версію OnePlus 9R. Остання буде комплектуватися процесором Snapdragon 690.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно