ГоловнаТехноSony запропонувала використовувати банани в якості геймпадів

Sony запропонувала використовувати банани в якості геймпадів

Компанія «Соні» придумала спосіб полегшити життя любителям комп’ютерних ігор. Його суть – перетворення будь-якого предмета в контролер за допомогою інноваційної технології. Відповідна заявка була подана в патентне бюро США ще влітку, проте до її розгляду справа поки не дійшла.

Для ілюстрації можливостей нової технології японці використовували банан. Суть придуманого рішення – наділення камери здатністю ідентифікувати будь-які предмети, які  знаходяться в руках, зчитувати їх положення і визначати вироблені з ними маніпуляції. Так, натискання на певні частини банана розпізнавалися пристроєм як віддача команд на геймпаді.

Sony предложила использовать бананы в качестве геймпадов

Автори інноваційної розробки заявляють, що використаний в якості наочної ілюстрації банан можна замінити на будь-яку іншу штуку, незалежно від її розміру, форми і т.д. Єдина умова – предмет не повинен бути блискучим і видавати відблиски (спалахи світла заважають роботі камери).

Придумане японцями рішення призначене для підвищення доступності консольних ігор.

– Надмірна дорожнеча периферійних пристроїв не дозволяє багатьом любителя ігор обзавестися кількома контролерами. Відсутність такої можливості ускладнює доступ до ряду опцій, – наголошується в заявці.

Нагадаємо, що недавно любитель відеоігор з В’єтнаму заявив дружині, що куплена ним консоль «Соні PlatStation 5» є … роутером. Про причини, які змусили чоловіка обдурити найдорожчу другу половину, докладно написано тут .

Більше новин про продукцію та напрацювання Sony – в нашій тематичній добірці .

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...