ГоловнаТехноXiaomi Mi 11 Pro розчарує камерою

Xiaomi Mi 11 Pro розчарує камерою

У грудні минулого року був анонсований смартфон Xiaomi Mi 11. Він отримав основну камеру роздільною здатністю 108 Мп + 13 Мп + 5 Мп і залишився без повноцінного телеоб’єктива. Передбачалося, що компанія виправить цю проблему в просунутій версії флагмана Mi 11 Pro.

Інсайдери відзначали, що Xiaomi Mi 11 Pro буде оснащений унікальною основною камерою з неймовірними можливості оптичного збільшення. У Мережі з’явилася фотографія задньої кришки прийдешньої новинки. Судячи по знімку, версія Pro отримає основну камеру з дизайном в стилі стандартного видання.

Xiaomi Mi 11 Pro розчарує камерою

Квадратний отвір говорить нам про те, що в камері буде використовуватися перископний телеоб’єктив. Це означає, що кратність оптичного масштабування складе як мінімум 4x. Ніяких додаткових дисплеїв на тильній панелі не буде. Можливо, таке рішення ми побачимо в версії Ultra, якщо така буде представлена ​​в цьому поколінні.

За останніми даними, Xiaomi Mi 11 Pro отримає однокристальну систему Snapdragon 888 і дисплей формату WQHD + з частотою оновлення 120 Гц. В основній камері не буде сенсора на 108 Мп. Його місце займе новий 50-мегапіксельний датчик зображення.

У продаж версія Pro надійде відразу з встановленою прошивкою MIUI 12.5 на базі операційної системи Android 11. Ціни Xiaomi Mi 11 Pro поки що не уточнюються. Анонс очікується в середині другого кварталу поточного року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...