ГоловнаТехноApple відреагувала на самозаймання iPhone X і Apple Watch

Apple відреагувала на самозаймання iPhone X і Apple Watch

Житель Австралії судиться з Apple через айфон, який  загорівся у нього в штанях . Ім’я потерпілого – Роберт до Роуз. Назва смартфону, який загорівся – iPhone X. Інтереси чоловіки представляє адвокатське бюро Carbone Lawyers. У кейсі юридичної агенції є схожа справа, пов’язана із загорянням «розумного» хронометра Apple Watch, інформує електронний медіа-ресурс 9to5mac.

За словами Роберта, самозаймання айфона сталося на роботі. У момент інциденту чоловік сидів за офісним столом. Спершу пристрій зашипів і через кілька секунд потерпілий відчув біль в області стегна.

Резонанс у ЗМІ змусив Apple реагувати на вибухи iPhone X и Apple Watch

Спроба де Роуза полюбовно домовитися з австралійським підрозділом Apple успіхом не увінчалася через відмову служби підтримки компанії реагувати на претензію. В результаті чоловік вирішив судитися. Як захисники своїх інтересів Роберт привернув адвокатів з агентства Carbone Lawyers, які в даний час відстоюють права жителя Мельбурна, який отримав опіки руки через самозаймання годинника Apple Watch.

Хвиля обурення в Австралії, яка піднялася завдяки ЗМІ змусила «яблучників» виступити із заявою про  забезпечення «максимальної безпеки користувачів». Відділ по роботі з клієнтами, за запевненнями спікерів компанії, почав вивчення обох позовів.

Відзначимо, що український «Приватбанк», на відміну від Apple, не горить бажанням реагувати на злочинні дії своїх колекторів. Історія нашого читача, який постраждав від бажання банкірів стягнути з нього гроші за кредит, який він не брав і поручителем якого він не являється, детально описана тут . В даний час чоловік намагається домогтися виключення його номера з бази обдзвону колекторів «Приватбанку» на офіційній фейсбук-сторінці фінінститута, вимагаючи відповідей під кожним новим постом кредитної організації. До обговорення долучилися інші постраждалі від самодурства «Приватбанку» клієнти.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як «закрити» від сторонніх вміст увімкненого смартфона Xiaomi

"Сяомі" явила світу інноваційну можливість для захисту конфіденційності користувачів. Спільно з HyperOS і MIUI була розроблена функція розмиття додатків у режимі багатозадачності, що забезпечує...

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...