ГоловнаТехноRealme 8 Pro: доступний конкурент Redmi Note 10 Pro з камерою на...

Realme 8 Pro: доступний конкурент Redmi Note 10 Pro з камерою на 108 Мп

Компанія «Ріалмі» продовжує популяризацію нових смартфонів восьмої серії. Вчора у керівництва бренду «дійшли руки» до поліпшеної версії Realme 8 Pro. Головний упор піарники зробили на 108-мегапіксельну камеру, інформує FoneArena.

Виробник розповів про можливості Realme 8 Pro з камерою на 108 Мп

На вчорашній церемонії «попередньої презентації» представники бренду не скупилися на похвали, пророкуючи пристрою світове лідерство за якістю знімків, впровадженим інноваціям («зоряна» зйомка + нові портретні фільтри + покадровое відео з «управлінням перспективою»).

Характеристики задньої квадрокамери:

  • головний 108-мегапіксельний модуль «Самсунг ISOCELL нм2 на 1/1,52″;
  • розмір пікселя головного модуля – 07 мкм (-0,1 мкм в порівнянні з більш ранніми модулями);
  • опція об’єднання 9-и пікселів в один (технологія Nona-Binning);
  • автофокусировщик Super PD;
  • 3-кратний цифровий зум.

Виробник розповів про можливості Realme 8 Pro з камерою на 108 Мп

Realme 8 Pro здатний знімати рух зоряного неба з 480-кратним прискоренням (режим Starry Time-lapse), має кілька спецфільтрів для портретної зйомки і може похвалитися «іграшковим» режимом Tilt-shift.

Виробник розповів про можливості Realme 8 Pro з камерою на 108 Мп

Піарники також вказали на наявність в телефоні «врізаної в дисплей» фронт-камери, однак про її можливості поширюватися не стали.

Виробник розповів про можливості Realme 8 Pro з камерою на 108 Мп

Старт рекламної кампанії Realme 8 Pro кілька днів тому дав глава індійського підрозділу бренду Мадхав Шет. Створення смартфона топ-менеджер назвав «Великим проривом» і запропонував усім бажаючим стежити за новинами.

Виробник розповів про можливості Realme 8 Pro з камерою на 108 Мп

Повноцінна презентація смартфонів восьмої серії очікується в кінці березня або початку квітня. До того часу рекламщики «Ріалмі» будуть дозовано «зливати» характеристики базової і поліпшеної моделі Realme 8.

Производитель рассказал о возможностях Realme 8 Pro с камерой на 108 Мп

Нагадаємо, що завтра очікується прем’єра смартфона Realme GT, якому пророкують статус найдоступнішого для споживачів пристрою з чіпом Snapdragon 888.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...