Техно

Уразливість в iOS дозволяє зламувати iPhone

Версія iOS 14.4 змогла захистити пристрої користувачів від нового творіння хакерського розуму. Виявлену ​​раніше уразливість закрили «яблучники» в січні. При цьому смартфони, що залишаються під управлінням від iOS 11 до iOS 14.3, як і раніше можуть бути піддані змінам.

Автор програми – команда Unc0ver Team. За словами представників студії, їх остання програма Unc0ver v6.0.0 здатна без проблем забезпечити доступ до ядра iOS. Завдяки спеціальному коду, користувачі зможуть отримувати «привілеї в системі» і відключати встановлені на айфонах системи безпеки заради поліпшення можливостей пристроїв.

– Остання версія Unc0ver дозволяє кожному власнику айфона підлаштовувати систему пристрою під свої індивідуальні потреби. За допомогою нашої програми ви зможете істотно розширити можливості своїх айфонів, залишаючись при цьому під надійним захистом від зловмисників, – пояснили учасники Unc0ver Team.

Интересное:

Поліпшення можливостей айфонів за допомогою сторонніх інструментів відоме, як джейлбрейк (від англ. Jailbreak – «злом клітки» або «втеча з в’язниці»). За допомогою цієї процедури користувачі можуть закачувати на свої пристрої програми зі сторонніх джерел (а не тільки з AppStore). Apple категорично противиться подібним маніпуляціям і відмовляє в гарантійному обслуговуванні. Проте, спокуса наділити iPhone новими можливостями змушує користувачів ризикувати.

Представники «яблучної» компанії заявили, що захистили айфони користувачів від новітньої версії Unc0ver v6.0.0 за допомогою випущеної нещодавно версії iOS 14.4 і закликали користувачів не затягувати з оновленням пристроїв.

Власники моделей iPhone від 5s до 12 (від iOS 11 до iOS 14.3) як і раніше можуть розширювати функціональні можливості своїх пристроїв за допомогою запропонованого хлопцями з Unc0ver Team інструменту.

Раніше «яблучна» компанія відзвітувала про динаміку поновлення смартфонів і планшетів свого виробництва. Ознайомитися зі статистикою розсилки iOS 14 можна тут .

Последние новости:

Влада Латвії пообіцяла передати Україні зброю, якої у них немає

"Твіттер-анонс" латвійського прем'єра Евіки Сіліни нового пакету допомоги для України викликав деяку плутанину через абревіатуру…

02.05.2024

Власти Латвии пообещали передать Украине оружие, которого у них нет

«Твиттер-анонс» латвийского премьера Эвики Силины нового пакета помощи для Украины вызвал некоторую неразбериху из-за аббревиатуры…

02.05.2024

Названы лучшие смартфоны 2024 года

Ежегодно в Украине продается более 1 млн. смартфонов. Каждый хочет почувствовать технологическую новинку первым, и…

02.05.2024

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і…

02.05.2024

Новый Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition с восторгом принят поклонниками футбола

«Сяоми» порадовала фанатов аргентинской сборной по футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ в лимитированном исполнении…

02.05.2024

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні…

02.05.2024