ГоловнаТехноУразливість в iOS дозволяє зламувати iPhone

Уразливість в iOS дозволяє зламувати iPhone

Версія iOS 14.4 змогла захистити пристрої користувачів від нового творіння хакерського розуму. Виявлену ​​раніше уразливість закрили «яблучники» в січні. При цьому смартфони, що залишаються під управлінням від iOS 11 до iOS 14.3, як і раніше можуть бути піддані змінам.

Автор програми – команда Unc0ver Team. За словами представників студії, їх остання програма Unc0ver v6.0.0 здатна без проблем забезпечити доступ до ядра iOS. Завдяки спеціальному коду, користувачі зможуть отримувати «привілеї в системі» і відключати встановлені на айфонах системи безпеки заради поліпшення можливостей пристроїв.

– Остання версія Unc0ver дозволяє кожному власнику айфона підлаштовувати систему пристрою під свої індивідуальні потреби. За допомогою нашої програми ви зможете істотно розширити можливості своїх айфонів, залишаючись при цьому під надійним захистом від зловмисників, – пояснили учасники Unc0ver Team.

Хакери пропонують власникам айфонів розширити можливості пристроїв за допомогою Unc0ver v6.0.0

Поліпшення можливостей айфонів за допомогою сторонніх інструментів відоме, як джейлбрейк (від англ. Jailbreak – «злом клітки» або «втеча з в’язниці»). За допомогою цієї процедури користувачі можуть закачувати на свої пристрої програми зі сторонніх джерел (а не тільки з AppStore). Apple категорично противиться подібним маніпуляціям і відмовляє в гарантійному обслуговуванні. Проте, спокуса наділити iPhone новими можливостями змушує користувачів ризикувати.

Представники «яблучної» компанії заявили, що захистили айфони користувачів від новітньої версії Unc0ver v6.0.0 за допомогою випущеної нещодавно версії iOS 14.4 і закликали користувачів не затягувати з оновленням пристроїв.

Власники моделей iPhone від 5s до 12 (від iOS 11 до iOS 14.3) як і раніше можуть розширювати функціональні можливості своїх пристроїв за допомогою запропонованого хлопцями з Unc0ver Team інструменту.

Раніше «яблучна» компанія відзвітувала про динаміку поновлення смартфонів і планшетів свого виробництва. Ознайомитися зі статистикою розсилки iOS 14 можна тут .

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...