ГоловнаТехноБільше 30-ти смартфонів Xiaomi отримали стабільну прошивку MIUI 12

Більше 30-ти смартфонів Xiaomi отримали стабільну прошивку MIUI 12

Китайський гігант Xiaomi продовжує поширювати фірмовий софт MIUI 12. На цей раз стабільна версія програмного забезпечення стала доступна більш ніж для трьох десятків смартфонів в різних регіонах. Далі поговоримо про це трохи детальніше.

Почнемо з міжнародного ринку. Глобальна версія MIUI 12 з новими виправленнями багів стала доступна для флагмана Xiaomi Mi 10 Pro на чіпсеті Snapdragon 865, а також для більш скромних моделей POCO X3 NFC, Redmi Note 9, Redmi 9T і Redmi 9T NFC.

Xiaomi Mi 10 Pro і в Європі встиг обзавестися актуально стабільною версією оболонки. Разом з ним європейську прошивку MIUI 12 отримали середняки Xiaomi Mi Note 10/10 Pro / 10 Lite, Mi 10 Lite, POCO X3 NFC, Redmi Note 8 Pro і флагман нового покоління Xiaomi Mi 11 на 5-нанометровій однокристальній системі Snapdragon 888, який буде продаватися в Україні за ціною від 25 000 гривень .

Також швидко пробіжимося по інших регіонах. У Росії MIUI 12 вийшла на Redmi Note 9, Redmi 9, Xiaomi Mi 10T / 10T Pro, в Індії прошивку отримали POCO C3 / M3 / M2 Pro, Redmi Note 9 Pro Max, Mi 10i і Redmi 9 Power, а в Китаї оновлення стало доступне для Xiaomi Mi 10 Youth Edition, Redmi Note 9 4G, Redmi X10 4G / 5G і для шести моделей сімейства Redmi K30. Посилання на скачування прошивки доступні тут .

На завершення відзначимо, що компанія перевела чимало смартфонів на операційну систему Android 11. Всі моделі з китайською версією програмного забезпечення, зазначені вище, вже працюють на Android 11. Також одинадцята ревізія ОС від Google доступна для Xiaomi Mi 10 Pro, Mi 10T, Mi 10T Pro, Mi 11 і моделей сімейства Mi Note 10.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...