П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаТехноРозкрито важливу особливість продуктивного флагмана Xiaomi Mi 11 Pro

Розкрито важливу особливість продуктивного флагмана Xiaomi Mi 11 Pro

Користувач Weibo запевняє, що йому вдалося роздобути фото задніх панелей Mi 11 Pro . На підтвердження своїх слів чоловік виклав відповідні знімки. Матеріалом для одного з корпусів послужила штучна шкіра, яку автор міні-сенсації називає «веганською».

Подробиці

У панелях є виріз під великий корпус камери і три прорізи меншого розміру. Проаналізувавши фотографії, експерти тематичних порталів NotebookCheck і SparrowNews зійшлися на думці, що два вирізи призначені для надширококутної камери і об’єктива перископа. Щодо третього прорізу думки різняться: одні фахівці пророкують пристрою світлодіодний спалах, а інші наполягають на версії з ще однією камерою.

Чітко видимий надпис 50МР 50Х наштовхнув експертів на думку про те, що Mi 11 Pro буде оснащений датчиком «Самсунг ISOCELL GN2» з 50-кратним зумом.

Минулого тижня інсайдер Ice Universe анонсував дебют нового модуля на Mi 11 Ultra . Автор же вчорашньої витоку категорично заявляє про Mi 11 Pro. Відповідно, не виключений варіант використання самсунгівського датчика ISOCELL GN2 в обох моделях смартфонів, відзначають китайські журналісти.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне