ГоловнаТехно RUДизайн Xiaomi 15 Ultra з камерою на 200 Мп показали на схематичних...

Дизайн Xiaomi 15 Ultra з камерою на 200 Мп показали на схематичних зображеннях

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Хоча Xiaomi зараз готується до запуску Xiaomi 15 і 15 Pro, топовий 15 Ultra буде офіційно представлений ​​на початку наступного року. Витік інформації з Китаю показує схеми дизайну Xiaomi 15 Ultra.

Подробиці

Як бачите, острівець камери на задній панелі Xiaomi 15 Ultra виглядає дуже схожим на Xiaomi 14 Ultra. Але є невелика різниця щодо розташування лінз.

Основна камера нового флагмана має одну лінзу вгорі, а інші три розташовані внизу, на відміну від Xiaomi 14 Ultra, у якого дві лінзи з кожного боку.

Xiaomi 15 Ultra

У верхній частині, ймовірно, 200-мегапіксельний перископічний телефотомодуль , який, як очікується, буде таким же сенсором Samsung ISOCELL HP9, що й у Vivo X100 Ultra. Якщо це правда, це буде оновлення 50-мегапіксельної камери Sony IMX858 у 14 Ultra.

Трохи нижче ви можете побачити 1-дюймову основну камеру, таку ж, як у 14 Ultra. Очікується, що це буде сенсор Sony LYT-900 на 50 МП з оптичною стабілізацією зображення (OIS).

Однак надширококутні та телефото датчики, ймовірно, не будуть замінені. Очікується, що Xiaomi використовуватиме той самий 50-мегапіксельний об’єктив Sony IMX858 для обох, причому надширококутний має кут огляду 122 градуси, а телефото з фокусною відстанню 75 мм. І, звичайно, буде тюнінг від Leica.

Фронтальна панель матиме плоскі краї та виріз з отвором на дисплеї.

Що стосується продуктивності, очікується, що Xiaomi 15 Ultra працюватиме на базі процесора Snapdragon 8 Gen 4 SoC/Snapdragon 8 Elite.

До 24 ГБ оперативної пам’яті і потужна батарея ємністю 6200 мАг працюватимуть під управлінням HyperOS 2.0 на базі Android 15.

Очікується, що Xiaomi 15 Ultra матиме 2K-дисплей з мікровикривленням з усіх чотирьох сторін. За чутками, смартфон також оснащений ультразвуковим датчиком відбитків пальців на дисплеї для зручного та безпечного розблокування.

Очікується, що Xiaomi 15 Ultra буде доступний у трьох варіантах обробки: звичайна шкіра, скловолокно або кераміка, пропонуючи різноманітні варіанти для різних уподобань і стилів.

Стрічка новин: