ГоловнаТехноXiaomi 15 Ultra може отримати сенсор розміром більше 1 дюйма

Xiaomi 15 Ultra може отримати сенсор розміром більше 1 дюйма

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Минулого лютого відбувся дебют преміального смартфона Xiaomi 14 Ultra на процесорі Snapdragon 8 Gen 3. Приблизно в той же час наступного року йому на зміну має прийти апарат Xiaomi 15 Ultra. Відомий інсайдер Digital Chat Station поділився інформацією про те, що став власником інженерного прототипу цього смартфона на основі майбутнього процесора Snapdragon 8 Gen 4.

У пості на сайті Weibo повідомляється, що пристрій зберіг круглий виступ камер на задній панелі. При цьому розташування камер усередині змінилося. Серед чотирьох камер два телеоб’єктиви і об’єктив-перископ, що збільшився в розмірах.

Роздільна здатність основної камери становить 50 Мп, і розмір сенсора міг збільшитися. Xiaomi 14 Ultra має основну камеру з роздільною здатністю 50 Мп і сенсором Sony LYT-900 розміром 1 дюйм.

Колишні витоки вказували на те, що екран майбутнього апарату отримає невеликі вигини з усіх боків. Роздільна здатність складає 2K, всередині знаходиться сканер відбитків пальців. Встановлено систему Android 15 із програмною оболонкою HyperOS 2.0. Роздільна здатність одного з телеоб’єктивів-перископів становить 200 Мп на сенсорі Samsung HP9 з 4-кратним оптичним зумом.

Об’єм оперативної пам’яті дорівнює 24 ГБ, ємність акумулятора – 6200 мА · год. Інженерний прототип пристрою існує в трьох варіантах: з корпусом із натуральної шкіри, скловолокна та кераміки.

Головні новини: