ГоловнаТехноЯк самостійного зібрати PowerBank для заряджання смартфону в екстрених випадках

Як самостійного зібрати PowerBank для заряджання смартфону в екстрених випадках

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Дніпровський любитель інновацій Ігор Кочет створює пристрої для живлення гаджетів під час блекаутів. На своїй фб-сторінці хлопець розповів, як зібрати пауербанк із підручних засобів і у скільки це обійдеться.

Подробиці

Для зазначеної місії знадобляться два послідовно з’єднані акумулятори для отримання 8 вольт (в ідеалі краще використовувати три). З’єднання найпростіше виконати за допомогою двох магнітів. Для зарядки телефону необхідно обзавестися перехідником для прикурювача авто, самими прикурювачем і проводом із затискачами.

Вартість одного акумулятора починається від ₴150. Перехідник для прикурювача із затискачами “затягне” на ₴90-140. Адаптер для зарядки телефону обійдеться мінімум у ₴150.

З’єднаний воєдино такий аварійний пауербанк дає змогу підзарядити смартфон. Два акумулятори еквівалентні встановленій у телефоні батареї. Також можливе заряджання від автомобільного акумулятора. Для збільшення заряду в систему можна додавати додаткові батарейки.

“Зібрані на коліні” з/п слід використовувати лише за відсутності фабричних аналогів. За словами Кочета, саморобки можуть бути вогненебезпечними, тому застосовувати їх слід виключно в екстрених ситуаціях.

Головні новини: