ГоловнаТехноXiaomi випустила недорогий кишеньковий фотопринтер з функцією доповненої реальності

Xiaomi випустила недорогий кишеньковий фотопринтер з функцією доповненої реальності

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила фірмову лінійку товарів для щоденного користування Mijia фотографічним принтером 1S. Пристрій вирізняється високою портативністю і може поміститися в кишені.

Подробиці

Новинка являє собою поліпшену версію актуального принтера Xiaomi Mi і підтримує функції доповненої реальності, що дозволяє збагачувати знімки креативними елементами.

Xiaomi випустила недорогий кишеньковий фотопринтер з функцією доповненої реальності

Модель Mijia 1S виконана в мінімалістичному стилі і пропонується в сріблястому забарвленні. Візуально новинка нагадує портативний жорсткий диск. Усередині знаходиться система безчорнильного друку на основі технології Zink. Для друку знімків використовується спеціальний фотопапір з мікроскопічними кольоровими кристалами, які формують зображення при нагріванні.

Спосіб підключення до смартфона – через Bluetooth – дає змогу швидко надсилати фотки на друк через застосунок Xiaomi Home. Підтримка функції доповненої реальності забезпечує не тільки роздруківку знімків, а й можливість їхнього “прикрашання” аудіо- та/або відеозамітками, які відображатимуться під час сканування фото камерами пристроїв екосистеми “Сяомі”.

Xiaomi випустила недорогий кишеньковий фотопринтер з функцією доповненої реальності

Принтер Mijia 1S доступний для придбання в Китаї за ¥399, що еквівалентно приблизно €50. Необхідні компоненти, включно з фотопапером, коштують близько €12 за упаковку з 50 аркушів. Інформації про терміни появи пристрою за межами КНР поки немає.

Головні новини: