ГоловнаТехноXiaomi додає новий набір 3D-анімації до своєї останньої бета-версії, яка може бути...

Xiaomi додає новий набір 3D-анімації до своєї останньої бета-версії, яка може бути частиною HyperOS 2.0

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” інтегрувала новий набір 3D-анімацій в останню бета-версію операційки HyperOS, яка імовірно є частиною HyperOS 2.0. Випуск “двійки” заплановано разом з Android 15 восени цього року.

Подробиці

В останній версії HyperOS/Android 15 Beta 2 представлені нові 3D-анімації для плаваючих вікон і ефекти повноекранного збільшення. Змінам також піддався дизайн бічної панелі, зробивши її більш плавною і зручною у використанні.

Перспективна прошивка “Сяомі” міститиме в собі новий набір анімацій, який стане доступний всім користувачам після виходу стабільної версії. Серед нововведень – оновлений дизайн багатозадачності і новий спосіб угруповання віджетів.

Відеоматеріали, представлені XiaomiTime, демонструють появу 3D-ефекту в плаваючих вікнах при переміщенні вниз під час відкриття, що прискорює процес переходу в повноекранний режим.

Друге відео показує покращений ефект бічної панелі при створенні нових плаваючих вікон, що забезпечує більш плавну і швидку роботу з декількома вікнами.

Від HyperOS 2.0 очікують значних естетичних і функціональних змін, включно з інтеграцією 3D-анімацій у всю систему. Це дасть змогу забезпечити сучасний і плавний інтерфейс без уповільнення роботи пристрою.

Стрічка новин: