ГоловнаТехноКомпактний блок живлення Xiaomi ємністю 20 000 мАг став доступним у новому...

Компактний блок живлення Xiaomi ємністю 20 000 мАг став доступним у новому кольорі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила ринок портативних аксесуарів пауербанком на 20 000 мА/год. у новому забарвленні “космічний синій”. Пристрій є “побратимом” презентованого у квітні світло-коричневого аналога і доступний для придбання в Китаї за $22 (у перерахунку з юанів).

Подробиці

Пауербанк може досягати швидкості зарядки до 33W при використанні сумісного смартфона/планшета “Сяомі”. Зовнішній акумулятор підтримує двосторонню швидку зарядку з граничною потужністю 30W, що істотно скорочує час самозарядки.

Аксесуар обладнаний парою портів Type-C, одним Type-A і може похвалитися наявністю вбудованого кабелю USB-C. Пауербанк здатний одночасно заряджати три пристрої з граничною вихідною потужністю 33W в наступних конфігураціях:

Компактний блок живлення Xiaomi ємністю 20 000 мА/год став доступний у новому кольорі

Розміри аксесуара в сантиметрах – 15,45 х 7,39 х 2,78. Прилад має номінальну ємність 12 000 мА/год. та пару розташованих усередині літій-іонних акумуляторів на 10 000 мА/год. кожен. Пауербанк обладнано системою безпеки для регулювання вихідної потужності для пристроїв різних типів, включно з малопотужними (TWS-навушники тощо).

Матеріал корпусу – PC+ABS. Пристрій має закруглені кути і продуманий дизайн для комфортної експлуатації.

Головні новини: