ГоловнаТехноApple готує найдоступніші в історії Watch SE 3

Apple готує найдоступніші в історії Watch SE 3

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Мережа приросла чутками про неминучість появи на ринку ультрабюджетного, як для Apple, годинника Watch SE 3. Орієнтовний розмір здешевлення порівняно з чинним варіантом – 50 USD (до $200 за штуку). Знижувати ціну “яблучники” планують за рахунок відмови від алюмінієвого корпусу на користь пластикового.

Деталі

Перераховані вище подробиці стали відомі громадськості стараннями Марка Гурмана з Bloomberg. Якщо відомості про переведення годинника SE-серії на пластик відповідають дійсності, то перспективна модель стане повноцінним конкурентом самсунгівському Galaxy Watch FE.

Заміна “преміального” матеріалу на бюджетний аналог викликає суперечливу реакцію у цільової аудиторії. З іншого боку, доступність перспективної новинки може поповнити ряди користувачів Apple.

Презентація актуальної моделі Watch SE 2 датована вереснем позаминулого року. Аксесуар приріс сенсором для виявлення аварій, став майже на третину легшим і отримав чип від Series 8. Наразі ця версія є найдоступнішим варіантом смарт-годинника від Apple з цінової точки зору.

Орієнтовний термін дебютного показу Watch SE 3 – вересень цього року. Одночасно з “трійкою” може бути показана модель Watch X.

 

Головні новини: