ГоловнаТехноXiaomi запускає нову версію HyperOS на базі Android 15 Beta 2

Xiaomi запускає нову версію HyperOS на базі Android 15 Beta 2

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” представила нову версію фірмової операційки HyperOS, глобальний варіант якої став доступний для деяких пристроїв. Основою для новинки послужила тестова версія Android 15 Beta 2.

Подробиці

Презентований варіант HyperOS є набагато стабільнішим порівняно з попередником і не містить помилок на кшталт надмірного споживання заряду АКБ. Також у новинку додано поліпшення, які з’являться у фінальній версії Android 15, включно з поліпшеними параметрами управління через Bluetooth і осучасненими анімаціями, які, з високою часткою ймовірності, будуть включені в HyperOS 2.0.

Xiaomi запускає нову версію HyperOS на базі Android 15 Beta 2

“Сяомі” попереджає, що йдеться про тестову версію HyperOS, тому її встановлення пов’язане з ризиками. Завантажувати новинку на смартфон (планшет) рекомендується виключно фахівцям, які усвідомлюють всі можливі наслідки. Випробувати прошивку можуть власники смартфонів Xiaomi 14 і Xiaomi 13T Pro, а також планшета Xiaomi Pad 6S Pro.

Перед встановленням рекомендується зробити резервну копію даних, забезпечити 100% заряд батареї і тримати пристрій підключеним до електричної розетки під час процесу встановлення.

Головні новини: