ГоловнаТехноPOCO M6 Plus 5G: у Мережу вибігли рендери, ціна та характеристики перспективного...

POCO M6 Plus 5G: у Мережу вибігли рендери, ціна та характеристики перспективного смартфона

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” готується збагатити ринок смартфонів пристроєм POCO M6 Plus 5G, рендери, ціна і частина характеристик якого напередодні витекли в Мережу стараннями редакції тематичного порталу 91mobiles.

Подробиці

Зазначається, що новинка буде пропонуватися мінімум з двома версіями пам’яті. Модель на 6/128 Гб оцінена в $168 у перерахунку з індійських рупій. За варіант на 8/128 Гб розробники мають намір просити близько $180. Найспритніші покупці зможуть скористатися миттєвою банківською знижкою в розмірі ₹1000, що в перерахунку з рупій становить трохи менше $12. Пристрій пропонуватиметься у фіолетовому, чорному та сріблястому кольорах.

POCO M6 Plus 5G: у Мережу просочилися рендери, ціна і характеристики перспективного смартфона

Смартфон отримає плоску рамку з клавішами регулювання гучності і кнопкою живлення на правій стороні. На передній панелі буде перфорований дисплей з тонкими рамками і помітним підборіддям, а на задній – кільце світлодіодного спалаху.

POCO M6 Plus 5G: у Мережу просочилися рендери, ціна та характеристики перспективного смартфона

За попередніми даними, новинка є перейменованою версією Redmi Note 13R. Очікується, що пристрій оснастять рідкокристалічним дисплеєм 6,79″/120 Гц і набором процесорів Snapdragon 4 Gen 2.

Оптика включатиме камери на 108/2 Мп (основна) і 13 Мп (фронтальна). До батареї на 5030 мА/год додається швидка 33-ватна зарядка. Також у пристрої передбачені бічний TouchID і підтримка dualSIM/USB Type-C/роз’єму 3,5 мм. Від “водопилу” апарат захищений за стандартом IP53.

POCO M6 Plus 5G: у Мережу просочилися рендери, ціна і характеристики перспективного смартфона

Точна дата дебютного показу на поточний момент невідома. Офіційна заява бренду з цього приводу очікується найближчим часом.

Головні новини: