ГоловнаТехноОбсяг продажів нового CMF Phone 1 перевищив 100 000 одиниць за 3...

Обсяг продажів нового CMF Phone 1 перевищив 100 000 одиниць за 3 години

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Новий смартфон CMF Phone 1 від компанії Nothing вперше надійшов у продаж і досяг значних результатів. За даними розробників, за три години вдалося реалізувати понад 100 000 одиниць через різні канали. Це перевершує показник Nothing Phone (2a), який досяг аналогічного рубежу за добу.

Подробиці

Вартість пристрою становить трохи менше $192 у перерахунку з рупій за модель на 6/128 Гб. Версія з пам’яттю 9/256 Гб оцінена в $215,50. У день запуску пропонувалися знижки для клієнтів деяких банків, а також знижена ціна на зарядний пристрій CMF Power 33W для покупців з майданчика Flipkart.

CMF Phone 1 обладнаний дисплеєм 6,67″/FHD+/120 Гц. Вбудований TouchID забезпечує додаткову безпеку. Екран має високу яскравість, що робить його зручним для використання на відкритому повітрі.

Пристрій має модульну конструкцію з можливістю заміни задньої кришки, доступної у світло-зеленому, помаранчевому та синьому колірних виконаннях. Користувачі можуть прикріплювати аксесуари на кшталт підставки і ремінця за допомогою спеціального регулятора і викрутки, що входить до комплекту.

Продуктивність новинки забезпечується медіатеківським чипсетом Dimensity 7300. Є можливість розширення пам’яті за допомогою віртуальної “меморії”. До АКБ на 5000 мА/год додається швидка 33-ватна зарядка. Апарат працює на тандемі прошивок Android 14/Nothing OS 2.6.

Оптика представлена основним датчиком на 50 Мп і додатковим об’єктивом для портретної зйомки. Фронт-камера на 16 Мп дає змогу робити селфі та записувати 4К-відео з частотою 30 кадр./сек. Розроблена спільно з Google технологія Ultra XDR покращує якість знімків при слабкому освітленні.

Головні новини: