ГоловнаТехноXiaomi виводить на світовий ринок ігрові монітори Gaming Monitor G24i та 2K...

Xiaomi виводить на світовий ринок ігрові монітори Gaming Monitor G24i та 2K Gaming Monitor G27Qi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” оголосила про виведення на світовий ринок двох геймерських моніторів свого виробництва G24i і G27Qi. Обидві новинки мають відмінні ігрові характеристики, запевняють спікери китайського техногіганта.

Подробиці

Розмір екрана і роздільна здатність – ключова відмінність між моделями (24″/FHD у G24i проти 27″/2К у G27Qi).

Xiaomi виводить на світовий ринок ігрові монітори Gaming Monitor G24i і 2K Gaming Monitor G27Qi

Обидва монітори оснащені технологією FAST IPS LCD, яка забезпечує високу частоту оновлення екрану на рівні 180 Гц в обох моніторів. Час відгуку GTG в обох моделей також є однаковим і становить 1 мс.

Важливим аспектом є підтримка HDR та професійне калібрування кольору ΔE<2, що забезпечує високу якість зображення. Монітор G27Qi додатково пропонує колірне представлення 95% DCI-P3 і 100% sRGB, що робить його більш придатним для професійного використання.

Xiaomi виводить на світовий ринок ігрові монітори Gaming Monitor G24i і 2K Gaming Monitor G27Qi

Обидві моделі підтримують технології FreeSync і VESA, що дає змогу використовувати їх із різними типами кріплень, включно зі встановленням на стіну або використанням телескопічного кронштейна.

Опис моніторів напередодні з’явилися на офіційному сайті Xiaomi для світового ринку, що вказує на неминучість їхньої швидкої появи в продажу в Європі та Латинській Америці. Вартість новинок на момент підготовки матеріалу залишається невідомою.

Головні новини: