ГоловнаТехноXiaomi 14T Pro: дизайн та процесор перспективного смартфона

Xiaomi 14T Pro: дизайн та процесор перспективного смартфона

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” готується представити нову серію смартфонів, включно з Redmi K70 Ultra і Xiaomi 14T Pro. Ці пристрої будуть презентовані цього місяця, але поки невідомо, коли саме.

Подробиці

Redmi K70 Ultra стане китайським варіантом Xiaomi 14T Pro, який пізніше буде випущений на глобальний ринок. Іншими словами, йдеться про один і той самий смартфон, який продаватиметься під різними назвами залежно від регіону.

Xiaomi 14T Pro: у Мережу витекли відомості про дизайн і процесор перспективного смартфона

Спікери розробника офіційно підтвердили встановлення в апарат “Редмі” чип-системи Dimensity 9300+, якій пророкують однакові зі Snapdragon 8 Gen 3 можливості. При цьому жодної додаткової інформації про характеристики новинки представники китайського техногіганта на поточному етапі не надають.

Поряд із зазначеними моделями, “Сяомі” готує до дебютного показу “розкладачки” MIX Flip і MIX Fold 4. Їхня презентація може відбутися трохи раніше, ніж офіційний дебют Redmi K70 Ultra.

Xiaomi 14T Pro: у Мережу витекли відомості про дизайн і процесор перспективного смартфона

Китайський техногігант продовжує розвиватися, регулярно радуючи громадськість новими моделями смартфонів, що свідчить про прагнення утримувати провідні позиції на світовому ринку мобільних пристроїв.

Стрічка новин: