ГоловнаТехноRedmi K70 Ultra: піарники Xiaomi Group показали найновіший смартфон у найдрібніших подробицях

Redmi K70 Ultra: піарники Xiaomi Group показали найновіший смартфон у найдрібніших подробицях

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” готується до випуску смартфона Redmi K70 Ultra, презентація якого очікується в останні дні липня. Компанія вже представила кілька зображень дизайну і характеристики пристрою.

Подробиці

Новинка призначена для продажів виключно на території Китаю. Глобальний варіант пристрою вийде у світ під ім’ям Xiaomi 14T Pro. Обидва апарати абсолютно ідентичні і відрізняються один від одного лише назвою в залежності від ринку.

Redmi K70 Ultra: піарники Xiaomi Group показали новітній смартфон у найдрібніших подробицях

На злитих у Мережу зображеннях видно, що K70 Ultra має дизайн у стилістиці POCO F6 Pro з помітним модулем камери, що містить три об’єктиви і світлодіодний спалах.

“Сяомі” також підтвердила наявність у новинці 1,5К-екрана AMOLED на 120 Гц і радіатора в 3D-форматі, що дасть змогу чипсету Dimensity 9300+ підтримувати високу частоту кадрів в іграх.

Redmi K70 Ultra: піарники Xiaomi Group показали новітній смартфон у найдрібніших подробицях

Також офіційно підтверджено забарвлення K70 Ultra, які, з високою часткою ймовірності, будуть успадковані глобальною версією в особі Xiaomi 14T Pro.

Презентація новинки очікується в середині або в другій половині липня. Дебютний показ Xiaomi 14T Pro на світовому ринку має відбутися в серпні або середині вересня.

 

Головні новини: