ГоловнаТехноXiaomi випустила ідеальний вентилятор для роботи в тандемі з кондиціонером

Xiaomi випустила ідеальний вентилятор для роботи в тандемі з кондиціонером

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” пропонує велику кількість всіляких товарів для дому, включаючи “розумні” вентилятори. Представник цього модельного ряду в особі Mi Smart Standing Fan 2 Lite, за запевненнями розробників, може посилити ефект від кондиціонера за рахунок розподілу свіжого повітря по всьому будинку.

Подробиці

Пристрій здатний генерувати потужний потік повітря, що досягає 30 м³ на хвилину, що забезпечує вентиляцію на відстані до 12 метрів. Прилад оснащено потужним двигуном і 7-ма спеціально розробленими лопатями для ефективного “розгону” холодного повітря.

Mi Smart Standing Fan 2 Lite: вентилятор від Xiaomi, ідеальний для роботи в тандемі з кондиціонером

Аксесуар має широкий кут вентиляції – 90° по горизонталі і 36° по вертикалі, що забезпечує велику площу циркуляції повітря. Крім цього, вентилятор підтримує сплячий режим з можливістю поступового зниження потужності вночі, інтелектуальні функції та дистанційне керування через Wi-Fi. Також можливе регулювання висоти.

Прилад доступний на офіційному сайті Xiaomi за €79,99 і є привабливим вибором завдяки потужності, низькому енергоспоживанню і “розумним” функціям.

Стрічка новин: