ГоловнаТехноXiaomi оновила робочий стіл HyperOS, покращивши анімацію

Xiaomi оновила робочий стіл HyperOS, покращивши анімацію

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” в черговий раз оновила робочий стіл для мобільних телефонів, випустивши нову версію програми запуску HyperOS. Апдейт RELEASE-4.39.14.8224-07021808, що вийшов 06 липня, містить не тільки виправлення помилок, а й важливі поліпшення в області анімації.

Подробиці

Оновлення, як зазвичай, буде поступово з’являтися на пристроях користувачів протягом декількох днів. Також його можна знайти на сайті HyperOSUpdates (https://hyperosupdates.com/apps/com.miui.home).

Нова версія HyperOS Launcher, за даними XiaomiTime, містить низку важливих функцій. Серед них – оптимізація анімації, яка стала більш плавною.

Xiaomi оновила робочий стіл HyperOS, поліпшивши анімацію

Зазначається, що при переході між додатками або поверненні на робочий стіл тепер використовується коротша анімація, що знижує споживання ресурсів і використання графічного процесора.

Крім того, апдейт покращує реакцію екрана, особливо на головному дисплеї та в панелі додатків. “Сяомі” усунула затримку, що виникає на деяких смартфонах під час відображення панелі застосунків, що скоротило час завантаження значків і віджетів.

Таким чином, китайський техногігант продовжує вдосконалювати свою нову систему HyperOS з акцентом на поліпшення рівня налаштувань після розставання з MIUI.

Відшукати обнову можна в “Оновлення системних додатків” (вхід через “Налаштування”).

Стрічка новин: