ГоловнаТехноСімейство смартфонів Xiaomi 15 отримає «найсильніший» в історії бренду захист від пилу...

Сімейство смартфонів Xiaomi 15 отримає «найсильніший» в історії бренду захист від пилу та води

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Численні чутки і витоки дають уявлення про те, чого очікувати від сімейства смартфонів Xiaomi 15, дебютний показ яких анонсовано на кінець цього року.

Подробиці

Згідно з останніми даними, і базова версія, і покращений варіант Pro матимуть ступінь захисту від “водопилу” IP69 (проти IP68 у попередників). Число в рейтингу прямо пропорційне рівню безпеки (інакше кажучи, обидві “п’ятнадцятки” будуть набагато захищенішими і, за запевненнями розробників, зможуть витримувати чищення парою, струмінь води під високим тиском і півгодинне занурення на глибину до 1,5 метрів включно, що на 50 см більше, як порівняти з Xiaomi 14/14 Pro).

Також обом новинкам пророкують набір мікросхем Snapdragon 8 Gen 4, презентація якого очікується в жовтні. Відразу після цього публіка зможе долучитися до можливостей сімейства Xiaomi 15.

Третій представник п’ятнадцятої “лінійки” – Ultra – має дебютувати на старті 2025-го.

Раніше Мережа приросла інформацією про наявність у Xiaomi 15 Pro перископічного телеоб’єктива на 50 Мп (0,8 мкм) і оптичного зуму 3х. Головний 50-мегапіксельний датчик отримає фіксовану “надвелику” апертуру, щоб забезпечити достатнє поглинання світла і кращі кінцеві результати. Повідомляється, що система живлення в апараті буде представлена батареєю на 5400 мА/год., “доважком” до якої стане 100-ватна дротова зарядка.

Стрічка новин: