ГоловнаТехноMIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro: нові окуляри від Xiaomi з бета-титановими дужками...

MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro: нові окуляри від Xiaomi з бета-титановими дужками запущені у продаж

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила китайський ринок IT-аксесуарів окулярами MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro, вартість яких у перерахунку з юанів становить майже $30.

Подробиці

Модель доступна в трьох варіантах оформлення і оснащена заушниками з бета-титану, що забезпечують міцність і стійкість до корозії. Під час розроблення лінзи використано інноваційну технологію захисту від ультрафіолету, що перевершує національні стандарти та допомагає звести до мінімуму зорове стомлення.

MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro: нові окуляри від Xiaomi з бета-титановими дужками запущені в продаж

Для виробництва лінз використовується високоякісний ПК-матеріал, що забезпечує довговічність і легкість окулярів. Як наслідок, лінзи можуть похвалитися в 10 разів більшою ударостійкістю порівняно з традиційними лінзами з акрилової смоли.

Новинка пропонується в трьох стилях: з круглою і квадратною оправами, а також оправою для брів, що робить аксесуар придатним для всіх форм обличчя.

MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro: нові окуляри від Xiaomi з бета-титановими дужками запущені в продаж

Поверхня лінз має 24-шарове покриття. Двадцять із цих шарів являють собою антивідблискове OAR-покриття для кращого пропускання світла і мінімізації відбиття.

Купити новий аксесуар поки що можна на JD.com. У перспективі новинка з’явиться на інших майданчиках. Даних про глобальну доступність поки немає.

Стрічка новин: