ГоловнаТехноXiaomi підтверджує неминучість запуску глобальної версії MIX Flip

Xiaomi підтверджує неминучість запуску глобальної версії MIX Flip

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” готується до глобального запуску нової “розкладачки” свого виробництва Xiaomi MIX Flip. Останні сертифікати, отримані пристроєм, підтверджують його вихід на міжнародний ринок, а не тільки на китайський.

Подробиці

Про готовність всесвітньої версії стало відомо завдяки сертифікації NBTC, де модель пристрою вказана як 2405CPX3DG. Літера “G” наприкінці номера означає глобальну версію, тоді як для Китаю використовувалася б буква “C”, а для Індії – “I”.

Xiaomi підтверджує неминучість запуску глобальної версії MIX Flip

MIX Flip очікується до випуску в останні тижні літа. Пристрій являє собою складаний смартфон формату “розкладачка” і покликаний змагатися з самсунгівським Galaxy Z Flip5.

Перспективному апарату пророкують чип-систему Snapdragon 8 Gen 3, пару високоякісних екранів і оптику високої роздільної здатності, до розробки якої доклали руку співробітники Leica.

“Сяомі” не приховує амбітних планів з приводу своєї “розкладачки” і підтверджує флагманський статус пристрою. Розраховувати на низьку вартість новинки, за словами експертів, не варто через технічні аспекти і ринкове позиціонування.

Стрічка новин: