ГоловнаТехноЯк конвертувати будь-яке посилання на короткий текст із зображеннями в смартфонах Xiaomi

Як конвертувати будь-яке посилання на короткий текст із зображеннями в смартфонах Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Додаток “Нотатки” на пристроях Xiaomi має корисну функцію, що дозволяє конвертувати будь-яке посилання в текст із зображеннями.

Подробиці

У системі HyperOS, як і в MIUI, приховано багато утиліт. Прикладом є додаток “Нотатки”, який не тільки зберігає нагадування і тексти, а й перетворює посилання на веб-сайти на зведені тексти із зображеннями.

Припустимо, користувач знайшов рецепт у Мережі, але не хоче щоразу заходити на сайт для доступу до нього. У цьому разі достатньо скопіювати посилання в Інтернет, і додаток розшифрує текст і зображення, виключивши непотрібні формати та рекламу.

Додаток “Нотатки” дає змогу зберігати навчальні посібники, рецепти та інші матеріали для офлайн-доступу. Під час копіювання посилання з сайту в правій частині екрана з’являється ярлик “Витяги”. Натискання на нього автоматично зберігає вміст у замітці.

Для увімкнення цієї функції в застосунку “Нотатки” необхідно:

  1. Відкрити додаток “Нотатки” і перейти в його налаштування.
  2. Увійти в “Швидкі нотатки” й активувати опції “Швидкі нотатки” та “Нагадування про заяви”.

Як конвертувати будь-яке посилання в короткий текст із зображеннями на пристроях Xiaomi

Тепер під час копіювання посилання на веб-сайт у правій частині екрана з’являтиметься ярлик “Вилучення”. Натиснувши на нього, створюється нова замітка зі спрощеним змістом посилання.

Стрічка новин: