ГоловнаТехноXiaomi виводить на світовий ринок нові Bluetooth-динаміки з якістю звуку Harman та...

Xiaomi виводить на світовий ринок нові Bluetooth-динаміки з якістю звуку Harman та відмінною автономністю

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” анонсувала вихід на світовий ринок двох нових блютуз-колонок, перша з яких іменується Xiaomi Bluetooth Speaker, а друга Xiaomi Bluetooth Speaker Lite. Кожній з них притаманні унікальні характеристики.

Подробиці

Модель Bluetooth Speaker пропонує більш потужний і якісний звук, сертифікований Harman, з рівнем гучності до 93 дБ. Усередині пристрою знаходяться п’ять аудіоблоків і пасивний басовий блок, що забезпечує високу якість звучання.

Xiaomi виводить на світовий ринок нові Bluetooth-динаміки з якістю звуку Harman і відмінною автономністю

Колонка оснащена NFC, Bluetooth 5.3 і підтримує кодек LHDC 5.0. Також вона може підключатися до восьми інших динаміків для створення об’ємного звучання.

Час автономної роботи становить до 17 годин, підтримується швидка зарядка потужністю 22,5W. Пристрій також має захист від води і пилу за стандартом IP67, RGB-підсвічування, що налаштовується, і систему HyperOS Connect.

Ціна в Китаї в перерахунку з юанів становить близько €63.

Xiaomi виводить на світовий ринок нові Bluetooth-динаміки з якістю звуку Harman і відмінною автономністю

Модель Bluetooth Speaker Lite має схожі характеристики. Найзначніша відмінність – три звукові блоки замість п’яти. Проте “молодша” версія також забезпечує звук на 360° і оснащена великим пасивним басовим блоком. Підтримка NFC, Bluetooth 5.3 і можливість підключення до восьми інших динаміків для об’ємного звучання присутні.

Автономність Lite-варіанту становить до 8 годин, а захист від води і пилу відповідає стандарту IP67. Пристрій також підтримує HyperOS Connect і має RGB-підсвічування, що налаштовується. Вартість у китайському роздробі становить близько €25.

Xiaomi виводить на світовий ринок нові Bluetooth-динаміки з якістю звуку Harman і відмінною автономністю

Обидві моделі надійдуть у продаж найближчими тижнями, проте точних дат поки не оголошено.

Стрічка новин: