ГоловнаТехноHyperOS 2.0: перша бета-версія для трьох моделей Xiaomi вже готова

HyperOS 2.0: перша бета-версія для трьох моделей Xiaomi вже готова

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” готова випустити першу бета-версію HyperOS 2.0. Це підтверджується наявністю опису обнови на серверах техногіганта.

Подробиці

Очікується, що нова версія фірмової оболонки з’явиться вже в серпні. HyperOS 2.0 принесе нові інструменти та поліпшену оптимізацію, а також естетичні зміни, включно з оновленими значками та поліпшеним інтерфейсом.

HyperOS 2.0: перша бета-версія для трьох моделей Xiaomi вже готова

Серед нововведень вже відомі зміни в дизайні багатозадачності та додавання нових віджетів, включно з більш інтерактивними елементами. Перша бета-версія для пристроїв Redmi K60 Ultra і Xiaomi 14 Pro/14 Ultra була готова 21 червня. Її постачання китайським тестувальникам для проведення випробувань з метою усунення “сирих” недоробок стартує в заключному місяці літа.

Вихід стабільного варіанту прошивки для ринку Піднебесної очікується в IV кварталі. Конкретна дата безпосередньо залежить від термінів презентації останньої версії операційки Android, до якої “прив’язана” оболонка “Сяомі”.

З чуток, переведення перерахованих вище моделей смартфонів на HyperOS 2.0 Stable інтенсифікується в Китаї ближче до новорічних свят, після чого почнеться розсилання стабільної версії оболонки для для глобального і європейського ринків.

Стрічка новин: