ГоловнаТехноВ Україну ввезли найпотужніші в лінійці EcoFlow зарядні станції

В Україну ввезли найпотужніші в лінійці EcoFlow зарядні станції

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

В Україну надійшли нові потужні зарядні станції EcoFlow DELTA Pro Ultra. Ці пристрої можуть забезпечити енергією практично будь-яке електричне обладнання, включно з кондиціонерами та індукційними плитами. За даними офіційного дистриб’ютора EcoFlow на Facebook, ємність цих станцій становить 6000 Вт/год.

Подробиці

На сайті виробника зазначено, що до DELTA Pro Ultra можна під’єднати до трьох інверторів, кожен з яких працює з п’ятьма акумуляторними блоками ємністю 6000 Вт/год, що дає змогу досягти загальної ємності 90 000 Вт/год. Цього достатньо для живлення більшості побутових приладів, включно з потужними кондиціонерами та кухонними пристроями.

В Україну ввезли найпотужніші в

За словами виробника, станція може забезпечити резервне живлення на більш ніж 30 днів для середньостатистичної сім’ї, підтримуючи роботу освітлення та холодильників.

DELTA Pro Ultra оснащена чотирма розетками і панеллю керування Smart Home Panel 2, яка оптимізує енергоспоживання і компенсує пікові навантаження, використовуючи сонячну енергію. Пристрій має ступінь захисту IP54 від пилу та води і може заряджатися від мережі, сонячної енергії, газогенератора або зарядної установки для електромобілів.

Заряджання двох батарей займає всього дві години, а рівень заряду можна відстежувати і керувати пристроєм через спеціальний додаток.

Стрічка новин: