ГоловнаТехноВитік дизайну Redmi Note 14 Pro: покращені характеристики та радикальні зміни в...

Витік дизайну Redmi Note 14 Pro: покращені характеристики та радикальні зміни в дизайні

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Новий Redmi Note 14 Pro 5G являє собою радикальне оновлення в порівнянні з попередніми моделями. Протягом останніх тижнів стали відомі деякі функції та особливості пристрою.

Подробиці

На відміну від попередніх моделей, новинка має значні зміни в дизайні за рахунок відмови від візуального оформлення “а-ля iPhone” (прикладом запозичення рішень Apple, зокрема, є фотомодуль Redmi Note 13 Pro 5G). У новому дітищі “Редмі” цей аспект зазнає змін, підтвердженням чого є злиті в Мережу зображення задньої частини пристрою.

Витік дизайну Redmi Note 14 Pro: поліпшені характеристики і радикальні зміни в дизайні

Візуально Note 14 Pro 5G нагадуватиме Xiaomi CIVI 4 Pro, у якому фотомодуль має менший розмір і розташований у центральній частині корпусу. Дизайн отворів для фотодатчиків вказує на наявність телеоб’єктива з оптичним зумом і 50-мегапіксельної камери від SONY. Також очікується широкий кут огляду.

Задня частина апарата виконана з веганської шкіри, що надає йому преміального вигляду і приємних тактильних відчуттів. Серед інших нових функцій виділяється процесорна система Snapdragon 8s Gen 3 і доопрацьований адаптер швидкої зарядки.

Витік дизайну Redmi Note 14 Pro: поліпшені характеристики та радикальні зміни в дизайні

Дебют новинки очікується не раніше кінця літа в Китаї за неназваною поки ціною. Через деякий час Note 14 Pro 5G вийде на глобальний ринок. Ця модель вносить істотне оновлення в Note-серію і орієнтована на поліпшення користувацького досвіду, особливо в плані оптики і дизайну.

Стрічка новин: