ГоловнаТехноXiaomi представила «розумну» колонку з IP67, Bluetooth 5.3 та відмінною автономністю

Xiaomi представила «розумну» колонку з IP67, Bluetooth 5.3 та відмінною автономністю

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Новий блютуз-динамік Redmi від “Сяомі”, представлений кілька тижнів тому, спочиває на лаврах популярності завдяки компактному дизайну, відмінній якості звуку та доступній ціні.

Подробиці

Розміри пристрою становлять 10 x 7,5 x 3,6 см, а вага – 208 грамів. Колонка має вихідну потужність 4W і оснащена великим пасивним випромінювачем, що робить її ідеальним варіантом для використання на відкритому повітрі.

Остання бомба для меломанів від Xiaomi Group:

Батарейка на 800 мА/год забезпечує до 5 годин безперервного відтворення музики при 50-відсотковій гучності. Пристрій оснащений роз’ємом USB Type-C, що дає змогу подовжити тривалість роботи завдяки підключенню до павербанка.

Динамік має ступінь захисту IP67, що робить його водонепроникним і придатним для використання на пляжі або біля басейну. Наявність підтримки Bluetooth 5.3 забезпечує стабільне з’єднання, а можливість з’єднання двох динаміків разом дає змогу створювати стереозвук.

На “АліЕкспресс” колонка в період дії промо-акції доступна з 57-відсотковою знижкою за ціною від 752,28 грн. Звичайна вартість динаміка при цьому становить трохи менше 1750 грн.

Остання бомба для меломанів від Xiaomi Group:

Посилання на сторінку продажів -https://www.aliexpress.com/item/1005007192502745.html

Головні новини: