ГоловнаТехноXiaomi виводить на світовий ринок одну з найкращих ламп свого виробництва

Xiaomi виводить на світовий ринок одну з найкращих ламп свого виробництва

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” анонсувала випуск гнучкої лампи, що перезаряджається, для продажів на світовому ринку. Новинка поєднує в собі довговічну внутрішню батарею і знімну конструкцію, що дає змогу використовувати її в різних ситуаціях.

Подробиці

Презентоване напередодні дітище “Сяомі”, незважаючи на традиційний дизайн настільної лампи, може використовуватися як ручний ліхтарик. Трансформація здійснюється завдяки знімній конструкції та наявності затискача, який дає змогу розміщувати пристрій практично в будь-якому місці будинку. Магнітна фіксація і можливість обертання на 360° по горизонталі і 180° по вертикалі значно розширюють функціональність новинки.

Xiaomi виводить на світовий ринок одну з найкращих ламп свого виробництва

Лампа оснащена внутрішньою батареєю ємністю 2000 мА/год, що забезпечує до 40 годин автономної роботи за яскравості 10% і до 3,5 годин за яскравості 100%. Порт USB Type-C дає змогу використовувати лампу безпосередньо, підключивши її до розетки або портативного акумулятора.

Крім того, новинка пропонує кілька режимів освітлення, регулювання рівня яскравості і температури світла, високу передачу кольору Ra90 і зручне управління однією кнопкою.

Xiaomi виводить на світовий ринок одну з найкращих ламп свого виробництва

На даний момент вартість нової лампи “Сяомі” для світового ринку не озвучена. Аналогічний продукт для Китаю з ідентичними характеристиками доступний для придбання в Піднебесній за €39,99. Близькі до розробника експерти вважають, що версію лампи для глобального ринку пропонуватимуть за близькою до зазначеного значення ціною.

Головні новини: