ГоловнаТехноІгровий смартфон Nubia Red Magic 9S Pro+ виявився на третину продуктивнішим за...

Ігровий смартфон Nubia Red Magic 9S Pro+ виявився на третину продуктивнішим за Samsung Galaxy S24 Ultra

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бренд “Нубія” готується до випуску Red Magic 9S Pro+ – новітнього смартфона для геймерів, який вже встановив рекорд на платформі AnTuTu. Апарат оснащений розігнаним варіантом процесорної системи Snapdragon 8 Gen 3, встановленої на пристроях самсунгівського сімейства Galaxy S24.

Подробиці

Результат “прогону” – 2,4 млн пунктів – є рекордним на сьогоднішній день. Зазначені тести включають 4 компоненти, починаючи від продуктивності основного чипсета та графічного процесора – закінчуючи швидкістю пам’яті та плавністю взаємодії з користувачем.

Ігровий смартфон Nubia Red Magic 9S Pro+ виявився на третину продуктивнішим за Samsung Galaxy S24 Ultra

Головний процесор складається з ядер Cortex на 3,39 ГГц (1 шт.), 3,1 ГГц (3 шт.), 2,9 ГГц (2 шт.) і 2,2 ГГц (2). Відповідальний за якість графіки чіп Adreno 750 має частоту 1 ГГц. Перераховані вище характеристики – точнісінько такі самі, як у преміального Galaxy S24 Ultra, однак результат цього самсунгівського “топа” після “прогону” за критеріями AnTuTu v10 виявився майже на 600 тис. балів нижчим (трохи більше 1,8 млн пунктів).

Ключова причина безпрецедентного показника Nubia Red Magic 9S Pro+ – поєднання оперативки LPPDDR5X на 24 Гб зі сховищем UFS 4.0 на 1 ТБ. Очікується, що пристрій приросте вдосконаленою системою охолодження для більш тривалої роботи без перегріву і дроселювання.

Наразі серію Red Magic 9S Pro ще не випущено за межами Китаю, проте вихід на міжнародний ринок не за горами.

Головні новини: